Template Mesra Seo — Download

Template mesra seo blogspot? Ya sebenarnya ini template untuk blogspot yang hari tu telah di upgarde lebih mesra seo. Untuk menerangkan segala senjata yang ada nanti dulu, disini aku beri link untuk download sahaja dahulu.

Okay di sini aku berikan link untuk download percuma (Sila klik button di bawah untuk download). Sebelum anda download percuma, pastikan anda baca [terma dan syarat] ini.

Template Mesra Seo - 4shared

Selamat menggunakan sebuah template yang mesra untuk seo untuk blogspot anda. Sila ikuti entri lainnya di sini untuk mengubah apa-apa fungsi yang ada.

{ 13 comments.. read them below or add one }

Puanbee2 Puanbee2 21 October 2011 at 11:08
yah akk download k ! terima kasih ..
Fadzrul Hisyam Fadzrul Hisyam 6 November 2011 at 20:27
Blh bagi guide utk tukar visited link color x? Cuba try tukar visited link color sama dgn link color kat template ni, masih xdpt2 lagi tukar.

Trimas!
Shahrul Hasanal Shah Danial 7 November 2011 at 00:09
Boleh bro.. like facebook.com/BelajarSeo ni. saya copy trs sana2. apa2 hal pantas komunikasi kat sana kan :)
Drakula Comel Drakula Comel 14 February 2012 at 07:26
miera dload dan gne template yg ni ye..hihi
hafiz hafizol hafiz hafizol 3 March 2012 at 19:03
aku mintak pakai template nie.. macehh :)
Hendri Prastio Kurniawan Hendri Prastio Kurniawan 17 April 2012 at 20:55
wah, mantap nih mesra sekali buat seonya...hahah
ustaz yahya alhafiz ustaz yahya alhafiz 21 June 2012 at 09:16
salam, sudah download, terima kasih
Boni Kacak Boni Kacak 16 July 2012 at 16:23
Assalamualaikum.. saya baru je download template.. tapi macam mana cara kita nak pasang template tu ye?

lagi satu, saya dah generate sitemap, lepas tu saya blurr. saya tak tau nak buat apa. dia suruh upload sitemap tu kat domain root kan? Saya cari juga tutorial utk upload tu, tapi tak jumpa

apa yang perlu saya buat ye?
MaMa Chantique MaMa Chantique 6 August 2014 at 00:18
Salam saya mohon download yer untuk di guna pakai pada Blog Mahligai Vitamin saya